Weldadig oord – weekarrangement

Fiets-week-Arrangement Happen & Trappen

Voor wie van kamperen, fietsen en…. lekker eten houdt is dit zeker een aanrader. We hebben voor u 4 mooie fietsroutes variërend van 40 tot ± 60 km. in en om het Nationaal Park Drents Friese Wold uitgestippeld.
Op 2 van deze routes hebben we een koffiestop met wat lekkers geregeld en…… de hele week kunt u, of u nu wel of niet gefietst heeft, genieten van een heerlijke warme maaltijd.

Dit aantrekkelijke weekarrangement is ideaal voor iedereen die heerlijk actief wil genieten van het nationaal Park het Drents Friese Wold maar daarbij lekker lui wil genieten van een weekje zonder zonder koken en afwassen.
Want dit arrangement is niet alleen inclusief vier prachtige fietstochten door het Drents Friese wold, maar ook inclusief 7 x gezellig en lekker eten,  4x in ons eetcafé, 1 x een 3-gangen diner bij Hotel Villa Nova én twee afhaalmaaltijden.
Dat is pas echt relaxed een weekje er tussen uit!

Dit all-inclusive weekarrangement omvat:
– 1 week in eigen kampeermiddel of in een comfortabele chalet
– 4 fietstochten, waarvan 2 met koffie en wat lekkers onderweg
– 4 x uit eten in ’t Boskefé Kobus
– 1 x een 3-gangen diner bij Hotel Villa Nova
– 2 x een afhaalmaaltijd.

U kunt dit arrangement natuurlijk boeken met gebruik van uw eigen tent, camper of tourcaravan, maar ook in één van de comfortabele verhuurchalets van camping Zonnekamp. Dat is lekker luxe en maakt het nóg gemakkelijker.

Dit arrangement is van vrijdag 12.00 uur tot vrijdag 12.00 uur.

Dit arrangement is uit te breiden met:
– elke dag een krant
– elke dag twee warme broodjes per persoon