Camping Diever

Camping Diever – Camping Zonnekamp is een gezellige, gastvrije camping in de omgeving van Diever. De camping heeft 44 toeristische kampeerplaatsen op goed onderhouden velden van verschillende formaten. U kunt kiezen voor een plek met meer of juist minder kampeerders om u heen.

Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen met water 6 ampère stroom en riool. De kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bossingels. In het midden van een aantal velden is een speelvoorziening voor de kinderen aangelegd, waar ze kunnen spelen in de zandbak, terwijl u goed zicht op de kinderen houdt. De kinderen kunnen zich ook vermaken in de grotere speeltuin op het kampeerterrein of tijdens het recreatieprogramma van ons animatieteam. Wij bieden wifi over de hele camping.

Camping Diever – De sanitaire voorzieningen van camping Zonnekamp zijn zeer modern en worden goed schoon gehouden. Met o.a. aparte ruimtes voor kinderen en aangepast sanitair voor minder valide mensen.
Camping Zonnekamp beschikt naast toeristische kampeerplaatsen ook over seizoensplaatsen voor tent of tourcaravan en over jaarplaatsen voor stacaravans en chalets en al onze kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor campers.

Heeft u geen tent of caravan maar wilt u wel graag op onze camping in Drenthe verblijven?

Kijk dan bij onze 4-persoons chalets.

Camping Diever – U kunt op camping Zonnekamp ook tenten huren. Op de camping staan 6 Basictent-verhuurtenten welke verhuurd worden door basictent.nl. Zo kunt u kamperen zonder eigen tent. U hoeft dus geen tent op te zetten en af te breken.

Camping Diever – De omgeving van camping Zonnekamp is heel uniek te noemen. Het Nationaal Park het Drents Friese Wold is een eeuwenoud groot en gevarieerd natuurgebied dat u enorm veel mogelijkheden biedt voor fiets en wandeltochten. In Diever is altijd wat te beleven. Het Archeologisch Centrum West Drenthe, de beroemde Shakespeare-voorstellingen, het gezellige centrum met vele leuke winkeltjes, diverse terrassen en de monumentale kerk bieden u volop de gelegenheid voor een geslaagde dag.