Disclamer

Copyright

Deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Camping Zonnekamp in Zorgvlied. Alle foto’s van de website vallen onder het van © Paul Rekker Zuidlaren en Marketing Drenthe.

Privacyverklaring

Uw gegevens en het doel van het verzamelen van deze gegevens. Contact gegevens: (Uw email adres, naam, huisadres, telefoonnummer enz…) Uw contact gegevens worden alleen gebruikt als u een boeking maakt. Uw contactgegevens zullen nooit verkocht / aangeboden worden aan derde partijen.

Boekingsgegevens

Uw boekingsgegevens worden alleen gebruikt op het moment dat u deze boeking plaatst. Statistieken waarin deze gegevens verwerkt zitten kunnen gebruikt worden om onze service te verbeteren. Technische gegevens: (Browser type, scherm instellingen etc.) Uw technische gegevens kunnen gebruikt worden om onze service te verbeteren. Wij zullen uw gegevens nooit aan derde partijen aanbieden. Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw boeking te realiseren. Wij sturen u geen ongevraagde reclame of e-mail. De mogelijkheid bestaat dat wij van rechtswege gedwongen wordt uw gegevens kenbaar te maken. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid ten aanzien van de werking en inhoud van de geplaatste links op deze website. Wij behouden ons het recht voor om deze verklaring te allen tijde te kunnen wijzigen.

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Wij spannen ons er voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk

dat de inhoud onvolledig en / of onjuist is.

Wij kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze website.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van de informatie op deze website.

Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan ons en de fotoafbeeldingen aan de betreffende fotograaf, tenzij anders vermeld.

Wij behouden ons het recht voor, deze disclaimer te wijzigen wanneer wij vinden dat daar aanleiding voor is.

Disclaimer

Wij streven naar een zorgvuldige controle van de informatie op onze website, opdat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks de constante zorg en aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kunnen wij niet altijd garanderen dat de informatie altijd volledig, nauwkeurig of bijgewerkt is. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden. Wij kennen de risico’s van het boeken via internet en doet alles om het boeken op een zo veilig mogelijke manier te doen verlopen. Als u een boeking maakt via onze website dan gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.