Kinderen, sport en spel

Speelvoorzieningen en activiteiten

Voor de kinderen valt er op de camping van alles te beleven. De speeltuin heeft leuke speeltoestellen met o.a. een geweldig combi-speeltoestel, een tafeltennistafel, een zandbak en diverse kleinere speeltoestellen. Naast de speeltuin is er een groot sport- en spelveld voor voetbal en andere sporten en activiteiten. Regelmatig is er een groot springkussen en worden door het recreatieteam leuke dingen georganiseerd.
Niet alleen in de speeltuin, maar ook op de velden kunnen de kinderen spelen. Op drie velden staan in het midden een paar kleinere speeltoestellen voor de kleinere kinderen.

Recreatieteam in het hoogzeizoenTopteam-logo

In het hoogseizoen is er op camping Zonnekamp een professioneel recreatieteam aanwezig.
Dit creatieve recreatieteam organiseert zes dagen per week een variatie aan activiteiten voor jong en oud. Uniek hierbij is dat zij de wensen van u proberen te verwerken in de activiteiten die ze organiseren.
Tevens worden er ook bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals bijv, een spectaculaire roofvogelshow. Naast knutselen, sport en spel of kinder- en avondtheater, organiseren we ook ander activiteiten, zoals playbackshows, kinderdisco en bingo- of quizavonden.
Deze activiteiten vinden plaats in onze recreatiezaal of jeugdgebouw.
U kunt op camping Zonnekamp dus alle kanten op; heerlijk relaxen of actief bezig zijn!