Winter-kamperen in Drenthe

Houdt u van wandelen? Dan is een stoere winterwandeling over de Kale Duinen van het Drents-Friese Wold een geweldige ervaring.
Dan merkt u pas wat echte stilte inhoudt… en als het dan ook nog lekker heeft gevroren kunt u op de camping de ijzers onderbinden en schaatsen op onze eigen “ven-ijsbaan”, aan de achterzijde op de camping.
Daarna is het heerlijk bijkomen en genieten van een kop dampende chocolademelk of koffie in ’t Boskefé Kobus of in uw eigen caravan. 

Het Nationaal Park het Drents-Friese Wold is in de winter één groot stiltegebied met een heerlijke, heel eigen haast mystieke sfeer. Dit laat zich moeilijk omschrijven, dat moet u eigenlijk zelf ervaren. U ben ook in de winter van harte welkom.

Camping Zonnekamp is één van de weinige campings waar u het hele jaar door kunt kamperen en van deze streek kunt genieten.
Zowel met een tent (voor de bikkels) als met uw toercaravan of camper.
De camping beschikt ook in de winter over 40 toeristische kampeerplaatsen op vijf goed onderhouden velden van verschillende formaten. Zo kunt u, zeker in de winter, kiezen voor een plek met meer of juist minder kampeerders om u heen.

Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen, voorzien van stroom en riool en liggen heerlijk beschut door bossingels,  i.v.m. mogelijke bevriezing is er bij de kampeerplaats geen water, maar dit kunt u in het sanitairpaviljoen halen.
Wij bieden al onze gasten tevens de mogelijkheid van draadloos internet (wifi).

Voor de winterperiode is er apart wintersanitair.
Deze verwarmde ruimte heeft douches,  toiletten, wastafels met warm water.  Er is in de winterperiode geen afwasplaats, deze kunt u in uw eigen caravan doen.
Het grote sanitairpaviljoen is i.v.m. mogelijke bevriezing van de systemen
gesloten, wel kunt u hier uw chemisch toilet legen.

Tijdens de winterperiode is ons eetcafé, ” ’t Boskefé Kobus”, in de weekenden beperkt geopend, meestal op zaterdagmiddag en/of zondagmiddag.

Klik hier voor de tarieven.

Boek nu direct voor een kort of langer verblijf…

Arrangementen

Veelzijdige arrangementen in Drenthe

Camping Zonnekamp heeft voor u een aantal aantrekkelijke en gevarieerde arrangementen samengesteld.
Met arrangementen voor speciale perioden, maar ook voor een gezellig weekendje weg of een week genieten in het Drents Friese Wold

Kijk voor alle kampeer- en chaletarrangementen op onze arrangementenpagina.